سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آموزش شارژ کارتریج

شارژ کارتریج پرینتر

آموزش کار درام کارتریج
روی غلطک درام (drum) جریان الکتریسیته ساکن قرار دارد. سطح درام با هادی نور پوشیده شده است. تونر که در اصل ماده ایست که باعث چاپ تصاویر روی کاغذ می باشد دارای بار الکتریسیته ساکن ولی مخالف بار درام می باشد. شارژ کارتریج ارتباط مسقیم با همین ماده دارد. در شارژ کارتریج تونرهای سوخته و قدیمی به طور کامل تخلیه شده و تونر های جدید در کارتریج شارژ میشوند. وقتی که نور لیزر که توسط سیگنالها و فرامین دیجیتالی تولیده شده اند بر روی درام تابانده میشوند، باعث حذف الکتریسیته ساکن در قسمتهای که نباید تونر به آنها بچسبد ، میشوند. زمانیکه که مناطق اصلی درام که تصویر را از لیزر دریافت کرده اند و کماکان دارای بار ساکن میباشند وقتی که در معرض تونر قرار می گیرند آنرا به سمت خود جذب می کنند و سپس آنها را بر روی کاغذ چاپ می کنند. تونر دارای بار الکتریسیته ساکن مخالف می باشد و این امر باعث جذب تونر میشود. هرچه تونر مرغوب تر باشد بهتر به مناطق بار دار درام می چسبد و همچنین کیفیت بهتری را به کاغذ منتقل می کند. به همین جهت توصیه ما جهت شارژ کارتریج استفاده از بهترین تونر میباشد.
مواردی که متخصصان شارژ کارتریج در هنگام شارژ کارتریج به آن توجه می کنند:آموزش تعمیر درام پرینتر
متخصصان شارژ کارتریج میدانند که اگر درام دارای خط و خش باشد میبایست در هنگام شارژ کارتریج تعویض گردد. زیرا در هنگام چاپ باعث ایجاد نشانه های ناخواسته روی کاغذ میشود و یا حتی در بعضی مواقع باعث حذف برخی از مطالب چاپ شده میشود. متخصصان شارژ کارتریج میدانند یک درام دارای طول عمر مشخصی است و میبایست پس از یک دوره مشخص تعویض گردد. منخصصان شارژ کارتریج میدانند که در هنگام شارژ کارتریج نباید به هیچ عنوان به درام ضربه ای حتی کوچک وارد گردد.
آموزش مگنت کارتریج:
مگنت میله ای است به اندازه طول درام و کارتریج. وظیفه مگنت باردار کردن تونر می باشد. مگنت تونر را پس از باردار کردن به درام انتقال می دهد. در صورت عدم کارکرد صحیح مگنت تونرها به خوبی بادرار نشده و کیفیت چاپ را پائین می آورد. در صورت درست عمل نکردن مگنت صفحات چاپ شده ابری شکل و یا کمرنگ می باشند.
آموزش فوم رول کارتریج
فوم رول میله ای است به اندازه طول درام و کارتریج. وظیفه فول رول پاک کردن درام پس از هر بار چاپ می باشد.
آموزش بلید
بلید تیغه ای است روی درام ، این تیغه تونرهای سطح درام را جمع آوری می کند. تونرهای سوخته و تونرهای استفاده نشده.
آموزش چیپ ست کارتریج
چیپ ست یا شمارنده یک برد و یا مداری می باشد که بر روی کارتریج قرار دارد و ظیفه آن شمارش تعداد صفحات چاپ شده می باشد و اگر تعداد صفحات چاپ شده به حد مجاز برسد کارتریج غیر فعال می شود.
راههای مختلفی برای رفع این مشکل وجود دارد. یکی از راهها ریست و دیگری تعویض چیپ ست می باشد.

موارد اولیه عمومی تعمیر کارتریج و شارژ کارتریج پرینترهای لیزری و جوهرافشان

  • کارتریجها را همواره در حالت افقی نگهداری یا حمل نمایید.
  • دمای نگهداری کارتریجها بین 0 تا 35 درجه سانتیگراد باشد. کارتریجها را در معرض آفتاب و نور شدید قرار ندهید.
  • پرینتر را در محیط پر گرد و غبار،  کنار پنجره و در معرض آفتاب و گرما قرار ندهید.
  • بهتر است پریز برق پرینتر با یک پرینتر لیزری دیگر یا با کامپیوتر و مانیتور ال سی دی مشترک نباشد و محل اتصال کابل برق به پریز و پرینتر شل نباشد تا از جرقه زدن جلوگیری شود.
  • هنگام پرینت کردن پرینتر را خاموش نکنید. همچنین هنگام پرینت کردن در پرینتر را باز نکنید. هر دو حالت فوق منجر به گیر کردن کاغذ در پرینتر می‎شود.
  • از پرینت روی کاغذهای منگنه‏ دار یا چسبنده پرهیز نمایید.
  • پهنای سینی کاغذ را به شکلی تنظیم کنید که با لبه کاغذ مماس باشد و حداکثر نیم میلیمتر از سمت چپ و راست با کاغذ فاصله داشته باشد.
  • چنانچه به هر دلیل کاغذ در پرینتر گیر کرد پس از شناسایی محل کاغذ به آرامی و با دقت به شکلی آن را آزاد کنید که تکه‏ای از کاغذ کنده نشود چون باقی ماندن تکه کوچکی از کاغذ در پرینتر به سادگی می‏تواند دستگاه را متوقف کند.
  • چنانچه از کاغذهای گلاسه برای چاپ استفاده می‏کنید سعی کنید از کاغذهایی که مخصوص پرینتر لیزر رنگی است استفاده کنید. اکثر کاغذ گلاسه‏های موجود در بازار مخصوص پرینترهای جوهر افشان است و استفاده از این کاغذها در لیزر رنگی ممکن است باعث شل شدن کاغذ در اثر حرارت فیوزر (جایی که کاغذ در پرینتر گرم می‏شود تا تونر روی آن پخته شود و در قسمت نزدیک به خروجی کاغذ از پرینتر قرار دارد) شود و کاغذ در پرینتر گیر کند. ضمناً حداکثر وزن کاغذ مورد استفاده را می‏توانید در درایور پرینتر ببینید.
  • هنگام استفاده از کاغذهای سنگین حتماً نوع کاغذ را در درایور تعریف کنید تا پرینتر وزن کاغذ را بداند و سرعت حرکت کاغذ را تنظیم کند در غیر این صورت ممکن است رنگ چاپ شده بخوبی به کاغذ نچسبد و به راحتی کنده شود. (در این حالت عمل پخته شدن پودر به خوبی روی کاغذ انجام نشده است)
  • از استفاده طولانی و بی‏وقفه از پرینتر خودداری نمایید. در پرینترهای با قدرت کمتـر (مدلهای پایین‎تر از 3500  HP) حداکثر 60 برگ و در پرینترهای با قدرت بالاتر حداکثر 150 برگ را در یک مرحله پرینت کنید و به مدت چند دقیقه به آن استراحت دهید. ضمناً چنانچه هنگام پرینت کردن صدای فن خنک کننده پرینتر شنیده شد (این موضوع بیشتر در فصل گرما اتفاق می‏افتد) بهتر است استفاده از آن را متوقف کنید و با یک استراحت کوتاه (حداقل 10 دقیقه) پرینت را از سر بگیرید.
  • برای تمیز کردن داخل پرینتر از دستگاههای دمنده هوا (blower) استفاده نکنید چون پودر موجود در داخل پرینتر ممکن است جلوی شیشه لیزر لایه نازکی از گرد پودر ایجاد کند و تصویر چاپ شده را غیر شفاف کند. همچنین از جارو برقی استفاده نکنید چون تونرهای ریخته شده در پرینتر توسط جارو جذب نمی‏شود و از جارو به هوا پراکنده می‏شود . بهتر است در حالی که پرینتر خاموش است (و کابل برق را نیز کشیده‏اید) از یک پارچه مرطوب که آب آن به طور کامل گرفته شده است برای تمیز کردن داخل پرینتر استفاده کنید.